Tulevia tapahtumia

Yhdistys on löytänyt uuden sihteerin. Nimi ja yhteystiedot julkistetaan hallituksen kokouksen 8.12.2021 jälkeen. Vs. sihteerinä toimii toistaiseksi puheenjohtaja.

SYYSKAUDEN OHJELMA

Marraskuun kuukausiesitelmä on yhteinen V-S Sotilaspoikien Perinnekillan kanssa.

Professori Vesa Vares esitelmöi Heikkilän sotilaskodissa 17.11.2021 klo 14.00 aiheesta "Ruotsi toisen maailmansodan aikana".

Puheenjohtaja ja hallituksen jäsen Antti Airila osallistuvat samaan aikaan Vapaussodan Porin seudun yhdistyksen 25-vuotisjuhlaan Porissa.

Seuraa Turun Sanomien kiltapalstaa maanantaisin.

-----------

Iniön muistolaatta

Saariston Vapaajoukko perustettiin 7.2.1918 Iniön Salmisholman kansakoululla.

Yhdistys on syyskuussa 2021  jättänyt Paraisten kaupunginhallitukselle anomuksen muistolaatan kiinnittämiseksi Snäckanin koulun tiloihin Iniössä. Asia on vireillä Inön aluelautakunnassa ja käsitellään joulukuun alussa. Tähtäämme siihen, että laatta paljastettaisiin 7.2.2022.